Belangen Soesterberg

Belangenbehartiging Soesterberg

Belangen Soest

Belangenbehartiging Soest

Belangen Baarn

Belangenbehartiging Baarn

Informatie van De Leuning in Baarn

Maandag 15 februari 2021

14 februari 2021 , 
Leunflits – Belastingaangifte
Heeft u ook zo genoten van het prachtige schilderij buiten? Een mooie sneeuwdeken, volop zon en een strakblauw hemel; echt een plaatje! Wat fijn om te zien dat zoveel mensen plezier hebben beleefd aan de afgelopen ijsdagen. Er werd volop geschaatst op de ijsbaan en andere plekken in Baarn, er werd veel gewandeld en ook vanachter glas was het genieten. Even stoom afblazen en de gedachten ergens anders! Natuurlijk brengt het ongemakken met zich mee en nu de dooi is ingezet mag het warm water regenen zodat de sneeuwresten snel verdwijnen. Maar wat was dit een opkikker in deze lastige en eindeloze Corona periode! Ook dit jaar is het mogelijk om uw belastingaangifte te laten verzorgen in De Leuning, zie onderstaande informatie.
Belastingaangifte over het jaar 2020 Voor 1 mei moet u belastingaangifte gedaan hebben. Veel werk? Moeilijk werk? U kunt het uitbesteden aan een familielid, een kennis, een boekhouder, een belastingconsulent of een vakbond. Het kan het ook anders: via De Leuning, en dat is meestal de goedkoopste oplossing. 65-plus Voor de leden van de Ouderenbonden met AOW is er de HUBA (=hulp bij belastingaangifte). Dat was zo en dat blijft zo. Als u vorig jaar met een machtiging werkte, krijgt u dit jaar de nieuwe machtiging gewoon thuisgestuurd.
Vanaf 15 februari wordt u dan gebeld voor een afspraak om in maart of april naar De Leuning te komen. De kosten bedragen € 15,00 en u krijgt uw aangifte geprint mee naar huis.
Voor dit jaar gelden de volgende regels:
- Kom niet te vroeg!
- Kom met 1 persoon om aangifte te doen.
- Draag een mondkapje, totdat u zit.
- Na 20 minuten vertrekt u weer en wordt er gelucht en schoongemaakt
- U betaalt zo mogelijk aan de balie met uw bankpasje
Mocht u er tegenop zien om naar De Leuning te komen, dan wordt uw belastingaangifte telefonisch in orde gemaakt en krijgt de print thuis bezorgd.
Nieuw
Wilt u voor het eerst gebruik maken van deze service? Neem dan contact op met De Leuning en u wordt teruggebeld, ook als u geen lid bent van een ouderenbond. Bent u slecht ter been of aan huis gebonden? Dan komen we, als het weer mogelijk is, bij u thuis!
Seniorenbus en vervoer naar vaccinatie plaats
Het is nog altijd mogelijk om gebruik te maken van de Seniorenbus als u gevaccineerd wordt. Zie voor de details de Leunflits van 27 januari of neem contact op met de receptie. We zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen!
Blijf gezond en houd moed want alleen samen krijgen we Corona onder controle!


Nieuwsoverzicht

Lid worden

Wilt u ook lid worden van KBO Soest? Bekijk alle voordelen door op de onderstaande knop te drukken.

Lid worden

Ons doel

Behartiging van de belangen van haar leden in de gemeente Soest en Baarn.

Contactinformatie

KBO Soest-Soesterberg-Baarn
Postbus 139
3760 AC Soest

info@kbosoest.nl