Belangen Soesterberg

Belangenbehartiging Soesterberg

Belangen Soest

Belangenbehartiging Soest

Belangen Baarn

Belangenbehartiging Baarn

GILDEFEESTEN SOEST

Zaterdag 27 augustus 2022

GILDEFEESTEN SOEST    

Wie is de nieuwe koning, herinneringen ophalen, nieuwe contacten leggen, oude contacten nieuw leven inblazen…  dat kan allemaal op de 55+ middag van de Gildefeesten.

Dit jaar is het gelukt een drietal acts vast te leggen welke met live-muziek uit de jaren 60 en 70 een gevarieerd programma aanbieden. Het blijft op deze middag mogelijk om bijvoorbeeld een kaartje te leggen maar het zal niet mee gaan vallen de hele middag op de stoel te blijven zitten. Er is volop de gelegenheid om een dansje te maken.

Het wordt een muzikale reis door de tijd vanaf de 60-er tot de vroege 70-er jaren. De eerste band is de in Soest en omstreken bekende The Old Man’s  Pleasure Band met leadzanger Jan van Zal. OMPB speelt zowel dans- als luisternummers. Vervolgens zal optreden zangeres Eeke met ballads en meezingnummers. En tot slot treedt op de Murphy Jets met een spetterend optreden. De Murphy Jets komen van oorsprong uit De Bilt en speelden in de jaren 70 o.a. in de D’Oude Enghe en waren vaak aanwezig in de voorprogramma’s van Engelse bands.  De Murphy Jets zal voor vele Soesters bekend zijn van de optredens bij de winter residentie van Toni Boltini in Soesterberg.

Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke Cosbo en waar het programma wellicht wat actiever is als voorgaande jaren zal er als vanouds goed voor de inwendige mens worden gezorgd waarbij er twee consumpties gratis worden verstrekt.

De toegang tot deze middag kan mede door een bijdrage van Cosbo beperkt blijven tot 10,00 euro.

Informatie over toegang

Om dit 55+ Festival te kunnen bijwonen is een entreekaart nodig. Deze kaarten zijn aan de kassa van de tent te koop voor slechts EUR 10.00. Kaarten zijn ook via www.gildefeesten.nl (kaartverkoop) te verkrijgen.

Koffie en thee worden deze middag gratis geserveerd. Bij aankoop van een entreekaart of op vertoon van uw online-entreekaart ontvangt u twee gratis consumptiebonnen.

Programma op MAANDAG 29 AUGUSTUS start om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur) en eindtijd 16.30 uur.  

Agendaoverzicht

Lid worden

Wilt u ook lid worden van KBO Soest? Bekijk alle voordelen door op de onderstaande knop te drukken.

Lid worden

Ons doel

Behartiging van de belangen van haar leden in de gemeente Soest en Baarn.

Contactinformatie

KBO Soest-Soesterberg-Baarn
Postbus 139
3760 AC Soest

info@kbosoest.nl