Belangen Baarn

Belangenbehartiging Baarn

Belangen Soest

Belangenbehartiging Soest

Belangen Soesterberg

Belangenbehartiging Soesterberg

Evenementen

Verloting tijdens lunchclub
KBO lunch adres
Zondag 02 juni 2024

INFORMATIE OP HET GEBIED VAN REIZEN, LITURGIE, SOOS EN EVENEMENTEN VINDT U OP DE BETREFFENDE PAGINA'S ONDER HET HOOFDSTUK "ACTIVITEITEN".

KIJKT U OOK OP DE WEBSITES VAN DE DIVERSE CENTRA.

                                                    
Vijverhof/Klarinet, Soest             OC Soesterberg                      De Leuning, Baarn            OC Klaarwater, Soest
                                                 


DRINGENDE OPROEPEN EN BIJZONDERE MEDEDELINGEN.


Het bestuur doet hierbij een dringend beroep aan leden die graag een handje willen helpen bij de organisatie van evenementen. Neem daartoe even contact op met Ria Lamé.
via: lame@xs4all.com    


Voor seizoen 2024/2025 willen we ons inzetten om de belangen van onze senoren in Soest/Soesterberg en Baarn zo goed mogelijk te behartigen
We zijn daarom op zoek naar leden, die zich de belangen van de mede senioren aantrekken, om zich aan te melden bij het bestuur.
Met name een secretaris en een penningmeester.
 DUS......... KOM OP VOOR UW BELANGEN EN DAT VAN UW MEDE LEEFTIJDGENOTEN !!!!! 

We zijn nog op zoek naar reserve/extra bezorger(s) van onze bladen (Soester Venster en magazine ONS) in Soest, Soesterberg en Baarn. Wilt u 1x per maand een leuke activiteit, dan is dit een mogelijkheid.  

SPECIAAL VOOR BAARN ZIJN WE OP ZOEK NAAR ÉÉN OF MEERDERE BEZORGERS. DAAROM DOEN WE EEN DRINGEND BEROEP OP U VOOR DE VERVANGING.  WIE HELPT ONS HIERBIJ ??? !!!!! BAARNAARS LAAT UZELF EN U MEDELEDEN NIET IN DE STEEK !!!!!!

WIE HELPT ONS OM ONZE LEDEN VAN ONZE BLADEN TE VOORZIEN ????  Wilt u reageren, neem dan s.v.p. contact op met Paul Sparnaaij op 035-6010623 en gon.paul@kpnmail.nl of met Jan Roest. 035-6018355 en jan.rita.roest@ziggo.nl. Dit kan via telefoon of via email.

Lid worden

Wilt u ook lid worden van KBO Soest? Bekijk alle voordelen door op de onderstaande knop te drukken.

Lid worden

Ons doel

Behartiging van de belangen van haar leden in de gemeente Soest en Baarn.

Contactinformatie

KBO Soest-Soesterberg-Baarn
Postbus 139
3760 AC Soest

info@kbosoest.nl