Belangen Baarn

Belangenbehartiging Baarn

Belangen Soest

Belangenbehartiging Soest

Belangen Soesterberg

Belangenbehartiging Soesterberg

De Soos

             

We kunnen weer spelen op de woensdagmiddag.

Mocht u vragen hebben bel of mail met de dames van de Soos:
bridgers: Winnie Schuin tel. 0644438767 of winnie.schuin@hotmail.com
klaverjassers: Yvonne Landman tel. 0612942444 of Yvonlandman@gmail.com

Op de eerste plaats is het natuurlijk de goede spanning van een wedstrijd, maar tevens is het ontmoeten van elkaar een belangrijke factor om aan deze gezellige middagen deel te nemen. Daarom nodigen wij u uit voor de SOOS kaartmiddagen. 

We zijn blij dat we de draad weer kunnen oppakken en hebben intussen een paar gezellige bridge- en klaverjasmiddagen mogen beleven. Om diverse redenen kunnen een aantal leden niet meer deelnemen aan deze woensdagmiddag-SOOS, wat we natuurlijk ten zeerste betreuren. Het betekent dat wij weer ruimte hebben voor nieuwe deelnemers. Vindt u het leuk om in een gezellige en ontspannen sfeer te bridgen of te klaverjassen, dan bent u op de woensdagmiddagen van harte welkom op onze SOOS in het Ontmoetingscentrum De Klarinet in Soest, aanvang 13:30 uur tot 16:30 uur. Heeft u (nog) geen bridge- of klaverjaspartner dan proberen wij voor u een passende partner te zoeken. Voor het klaverjassen kunt u zich opgeven bij : Yvon Landman, telefoonnummer 06-12 94 24 44 Voor het bridgen kunt u zich opgeven bij: Winnie Schuin, telefoonnummer 06-28 41 76 81 Kom eens vrijblijvend langs en proef de gezellige sfeer, wij zien u graag. Mede namens de teamleden van de KBO-woensdagmiddag SOOS Winnie Schuin.

Het bestuur van de KBO heeft besloten om de contante betaling voor de KBO-Soos van € 1,00 te vervangen door een KBOSooskaart met een KBO-logo en uw naam. Dit besluit is genomen, om de kans op besmettingen tijdens een mogelijk nieuwe corona-uitbraak te voorkomen en omdat het storten van contant geld bij de bank op praktische problemen stuit. Iedereen die op woensdagmiddag wil komen klaverjassen of bridgen zal een 5 of 10 rittenkaart moeten kopen met een bankpas.  Er kan contactloos worden gepind bij een teamlid die het pinapparaat heeft. Denk eraan dat u uw bankpas meeneemt als u in dit seizoen komt klaverjassen of bridgen! U kunt kiezen voor een KBO-Sooskaart met een 5 rittenkaart voor  € 5,00 of een KBO-Sooskaart met een 10 rittenkaart voor € 10,00.  Op deze Sooskaart staan dan 5 of 10 vakjes en iedere keer als u komt klaverjassen of bridgen wordt er een vakje afgevinkt en voorzien van een paraaf door een teamlid van de woensdagmiddag-soos. Na betaling van € 5,00 of € 10,00 ontvangt u van het teamlid de KBO-Sooskaart met uw naam. Berg uw KBO-Sooskaart zorgvuldig op en verlies hem niet, want deze is natuurlijk geld waard, zolang er nog vakjes openstaan! Iedere keer als u komt kaarten moet u zich eerst melden bij een teamlid die dan een vakje van uw KBO-Sooskaart afvinkt en van een paraaf voorziet. Als de KBO-sooskaart vol is zult u een nieuwe kaart moeten kopen op de manier zoals hierboven staat beschreven. Wij hopen u hiermee op de hoogte te hebben gebracht van een belangrijke wijziging met ingang van het nieuwe seizoen en wij zijn te allen tijde bereid u te helpen. Bij vragen kunt u terecht bij een van de teamleden:  Truus van Drie,  Yvon Landman, Winnie Schuin,  Willy Verhage, Joop Wenneker Met vriendelijke groet, Winnie Schuin,  mede namens de teamleden van de KBO-Soos. 

Lid worden

Wilt u ook lid worden van KBO Soest? Bekijk alle voordelen door op de onderstaande knop te drukken.

Lid worden

Ons doel

Behartiging van de belangen van haar leden in de gemeente Soest en Baarn.

Contactinformatie

KBO Soest-Soesterberg-Baarn
Postbus 139
3760 AC Soest

info@kbosoest.nl