Belangen Soesterberg

Belangenbehartiging Soesterberg

Belangen Soest

Belangenbehartiging Soest

Belangen Baarn

Belangenbehartiging Baarn

Veranderingen

Maandag 10 januari 2022

VERANDERINGEN

In organisaties die vol in het leven staan en zich aan allerlei ontwikkelingen moeten aanpassen is het goed om te weten dat de KBO ook een organisatie is die meegroeit met de maatschappelijke en economische gang van zaken in Nederland. Dan is het ook goed als er wordt gewisseld van directeur of van aanpak van zaken dat men een moderner logo introduceert. Vandaar dat u hieronder het oude en het nieuwe logo naast elkaar kunt zien staan. Het logo verandert maar de betrokkenheid en de belangen behartiging blijven onvermindert onze inzet.

                          
 

 Verklaring nieuwe KBO logo

Het nieuwe KBO logo is het beeldmerk van KBO-PCOB met toevoeging KBO en afdelings- of provincienaam in lettertype KBO-PCOB. Door de werkgroep nieuwe website KBO en de Ledenraad KBO is hiertoe besloten om zo de herkenbaarheid van KBO en KBO-PCOB te vergroten.

Het beeldmerk is in 2017 ontstaan en staat symbool voor twee organisaties die elkaar omarmen. Daarnaast zijn het groene en blauwe teken symbool voor ‘omzien naar elkaar’: twee (geïnteresseerde) senioren, die elkaar aankijken en omarmen, de ingrediënten die noodzakelijk zijn om te kunnen omzien naar elkaar.  De kleuren in het beeldmerk zijn gekozen uit zowel PCOB als KBO logo, de rode punt is het midden komt uit het ‘oude’ KBO logo.


Nieuwsoverzicht

Lid worden

Wilt u ook lid worden van KBO Soest? Bekijk alle voordelen door op de onderstaande knop te drukken.

Lid worden

Ons doel

Behartiging van de belangen van haar leden in de gemeente Soest en Baarn.

Contactinformatie

KBO Soest-Soesterberg-Baarn
Postbus 139
3760 AC Soest

info@kbosoest.nl