Belangen Soesterberg

Belangenbehartiging Soesterberg

Belangen Soest

Belangenbehartiging Soest

Belangen Baarn

Belangenbehartiging Baarn

Maak kennis met Molenschot

Donderdag 26 mei 2022

We heten u van harte welkom op Ontmoetingscentrum Molenschot       

Op Ontmoetingscentrum Molenschot van Silverein (voorheen Lyvore) in Soest dragen we op een inventieve en enthousiaste manier bij aan de invulling van uw dag. We bieden verschillende activiteiten aan. De deuren van het ontmoetingscentrum staan voor u open én voor de mensen om u heen.

Heeft u een bepaalde zorgvraag? Schroom niet en stel hem aan ons; het ontmoetingscentrum is gespecialiseerd in mensen met een vorm van dementie en/of lichamelijke beperking. We werken als team intensief met elkaar samen om u een plezierige dag te laten beleven.

Deelname

Heeft u problemen met uw geheugen en/of heeft u de diagnose (beginnende) dementie gekregen? Heeft u een indicatie voor dagbesteding vanuit de WMO (gemeente) of WLZ?

In het ontmoetingscentrum kunt u uw geestelijke conditie op peil houden. Of u nu meedoet aan bewegen op muziek, geheugenspellen, creatieve activiteiten, u bent actief om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Tijdens de dag/dagen dat u bij ons meedoet aan activiteiten heeft uw mantelzorger de tijd voor zichzelf.

Herkent u dat gevoel; dat de dagen op elkaar lijken, dat er niemand op bezoek komt? Of voelt u zich soms eenzaam? Dan hopen we dat u ons belt. Samen zoeken we naar mogelijkheden om u weer ‘door de dag te helpen’.

Aanmelden

De wijkverpleegkundige of de casemanager dementie kan met u meedenken, u adviseren en eventueel de indicatieprocedure starten. Maar u kunt dit ook met uw huisarts bespreken.

Als deze opties niet tot de mogelijkheden behoren en u nieuwsgierig bent geworden, kunt u met onze strippenkaart op werkdagen deelnemen aan allerlei activiteiten. De strippenkaart kost €15,- per zes activiteiten naar keuze en is op het Ontmoetingscentrum te koop. (contante betaling)

Een eerste kennismaking

Voordat u overweegt u aan te melden bij het ontmoetingscentrum, komt u vrijblijvend een kop koffie of thee drinken. Dan kunt u naast de koffie ook onze sfeer ‘proeven’ en kennis maken met de coaches van het ontmoetingscentrum. Schroom niet en kom vooral langs en als u dat wilt, kunt u meteen meedoen aan een activiteit.

Handige informatie

  • Pictogram van telefoon invoegen in Word - c'tSilverein Ontmoetingscentrum Molenschot in Soest.

Geopend van maandag t/m vrijdag, van 9:30 – 15:30 uur. Behalve op feestdagen.

  • U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06- 30001953
  • Adres: Dalplein 2, 3762 BP Soest  

De vaste bekende gezichten van het Ontmoetingscentrum zijn:

U mag ons bellen of mailen voor een afspraak, een informatief gesprek, een rondleiding of voor aanvullende informatie, speciaal afgestemd op uw wensen.


We kijken uit naar uw komst en hopen u binnenkort te mogen ontmoeten!


Nieuwsoverzicht

Lid worden

Wilt u ook lid worden van KBO Soest? Bekijk alle voordelen door op de onderstaande knop te drukken.

Lid worden

Ons doel

Behartiging van de belangen van haar leden in de gemeente Soest en Baarn.

Contactinformatie

KBO Soest-Soesterberg-Baarn
Postbus 139
3760 AC Soest

info@kbosoest.nl