Belangen Soesterberg

Belangenbehartiging Soesterberg

Belangen Soest

Belangenbehartiging Soest

Belangen Baarn

Belangenbehartiging Baarn

Nieuws van Leef3.nu

Donderdag 23 juni 2022

voor u

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Rondvaarten, 20% korting op rollators, Activiteiten en win...

Lees online

  

Leef3.nl

Nieuwsbrief

23 juni 2022

In deze Nieuwsbrief van juni

Nederland staat in bloei en we kunnen weer heerlijk genieten van natuur en cultuur in de buitenlucht. Bij Leef3.nu laten we graag de mogelijkheden zien om hier volop gebruik van te maken.

Deze maand o.a.:  

  • Prachtige vaartochten en dagtochten
  • De winnares van de hometrainer van de Medipoint openingsweek
  • Met korting eten of drinken bij Beweging 3.0
  • 20% korting op rollators
  • Plusbus033
  • Sportieve activiteiten in de zomer
  • Win een vaartocht 


Veel leesplezier!

Rondvaarten en dagtochten. 

Nederland bekijken vanaf het water

Leden van Leef3.nu ontvangen een vaste korting van € 2,50

De Hollandse cultuur proeven doet u het beste op het water! Rederij van Hulst en Amsterdam Boat Cruises nemen u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u de warme gastvrijheid.

Er zijn dagtochten in en rondom Haarlem, Rotterdam, Amsterdam, Delft, de Bollenstreek, de Amstel en de Vecht. Voor de culinaire liefhebbers is er een dinercruise tijdens zonsondergang, de High Tea cruise en een Hamburgercruise. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige natuur in o.a. het Groene Hart.

Bekijk hier de rondvaarten en dagtochten

De haven van Amsterdam

Amsterdam Boat Cruises biedt rondvaarten aan in het havengebied van Amsterdam, waar ze u meenemen in een boeiend verhaal dat het verleden, heden en toekomst van de Amsterdamse haven vertelt.

Voor vaartochten in en rondom de haven van Amsterdam kijkt u hier.

Winnares van de hometrainer

Mevrouw van Heusden

Onze samenwerkingspartner Medipoint had in de week van 16 t/m 20 mei een openingsweek van de nieuwe winkel in Leusden. Leef3.nu was nauw betrokken bij de organisatie en ook de gehele week hierbij aanwezig. De bezoekers konden tijdens deze week een hometrainer winnen. Mevrouw van Heusden is de gelukkige winnares geworden. Blij en verrast reageerde zij op dit heugelijke nieuws.

Leefconsulent Petra en Carli van Medipoint hebben de hometrainer bij haar bezorgd samen met een prachtig Leef3.nu boeket. Ze werden warm onthaald, de koffie stond klaar. Er kwamen verhalen over haar jeugd in Brabant, de kinderen en haar liefde voor ‘Schipperke’ hondjes waaronder Saar, zij woont nu bij haar in huis. Natuurlijk mocht Saar ook niet ontbreken op de foto. Onze collega’s van Beweging 3.0 verzorgen op dit moment haar man omdat hij helaas niet meer thuis kan wonen. Via hen kwam mevrouw van Heusden bij Leef3.nu terecht. In onze nieuwsbrief las ze over alle activiteiten rondom de openingsweek. Bezoekers konden gratis mee naar het Nijkerkse gemaal met Midland tours, mevrouw van Heusden heeft hier ook aan deelgenomen en erg genoten. Ook heeft ze de gezondheidscheck gedaan, haar gezondheid was nog helemaal in orde.

Nu kan ze heerlijk fit blijven door te trainen op de hometrainer met een prachtig uitzicht vanuit haar appartement.

Ook thuis in beweging blijven?

Er zijn naast een hometrainer nog meer mogelijkheden om thuis in beweging te blijven. Hierdoor blijft u in een goede conditie en kunt u uw evenwicht trainen  waardoor de kans op vallen afneemt. 

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden

Een gratis gesprek met de Leefconsulent

Leef3.nu is er voor u om te helpen zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Wanneer u het fijn vindt om met iemand te praten over wat we voor u kunnen betekenen, dan kan dat met Leefconsulent Petra. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak naar:
033 – 469 23 23

Maaltijden
aan huis

Even een keertje niet koken? Leef3.nu werkt samen met meerdere leveranciers waardoor er een keuze is uit koelvers, diepvries en warme maaltijden. Er zijn verschillende dieet mogelijkheden en tevens gesneden of gepureerde maaltijden.

Leden betalen geen bezorgkosten.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden

Wasservice aan huis

Graag wat hulp bij de was? U kunt kiezen om al uw kleding te laten wassen, maar ook alleen het zwaardere beddengoed. Wanneer u de was ophaalservice wilt proberen, komen ze desgewenst eerst bij u langs. Zo leert u ze kennen en vertellen ze hoe de wasservice aan huis werkt. 

Lees er hier meer over

Gezellig wat eten of drinken op de locaties van Beweging 3.0

Op zoek naar gezelligheid of even niet zelf koken? Leden van Leef3.nu ontvangen 5% korting bij veel restaurants van Beweging 3.0.

Bekijk hier de deelnemende restaurants

Nog 1 week, alleen in juni:

20% korting op rollators

We helpen u graag om langer zelfstandig in beweging te blijven. Dit kan in en rondom uw huis zijn, wanneer u naar de markt gaat of bij een lange wandeling in het bos. Bij Medipoint is er in de maand juni een mooie aanbieding op de rollators waar u gebruik van kunt maken. Bovendien heeft Medipoint zeer gekwalificeerd en vriendelijk personeel. Ze zijn er echt voor u om te ontdekken wat het juiste hulpmiddel voor u is.

Wist u dat Medipoint Leusden ook op de  zaterdag geopend is? Ze zitten op het Maximaplein 82-84 in Leusden.

Ontdek hier welk hulpmiddel het beste bij u past.

Plusbus033

Wilt u ook wat vaker de deur uit en leuke dingen doen?

Woont u in Amersfoort en bent u 60+? Dan kunt u zich opgeven voor de Plusbus033. Fijn de deur uit, leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten.
Voor de boodschappen rijden ze naar markten en winkelcentra.
De 9-persoons bus gaat 6 à 7 keer per week op pad. Ze maken culturele uitstapjes door het hele land, verkennen de omgeving tijdens verrassingstochten, stappen op een rondvaartboot of bezoeken een mooie stad of dorp. Eens per zes weken komt er een nieuw programma uit waarop u zich kunt intekenen.

Op deze pagina kunt u het meest recente programma vinden.  

Activiteiten in de zomer

Bewegen is goed en meer bewegen is beter!

De Buurtsportcoaches van SRO organiseren ook deze zomer diverse leuke sportieve activiteiten.

Er is onder andere een fietstocht onder begeleiding, midgetgolf, jeu de boules, nordic walking, aquafitgym en buitenbootcamp. De meeste activiteiten zijn één keer en u zit niet vast aan een abonnement. 

Meer informatie over de activiteiten, de datum, tijden, eventuele kleine bijdrage en hoe u zich kan opgeven vindt u in onze Agenda

Win een rondvaart

Met Rederij van Hulst en Amsterdam Boat Cruises

Er worden 2 vaarten weggegeven. De winnaars mogen iemand meenemen. U maakt kans op de Skyline cruise en de Molen en merentocht vanuit Warmond.        

In deze nieuwsbrief heeft u kunnen lezen over Rederij van Hulst en Amsterdam Boat Cruises voor prachtige rondvaarten en dagtochten.

Geef om kans te maken antwoord op de volgende vraag:
Welke 4 rondvaarten zou u het liefst willen ervaren? 

Stuur uw antwoord naar redactie@leef3.nu                                 

Bekijk hier de activiteiten in onze Agenda

Bekijk hier al onze lopende kortingen en Acties

Wat vindt u van deze nieuwsbrief?

Leef3.nu

Basicweg 24
3821 BR Amersfoort
info@leef3.nu
033 469 23 23

E-mail opties

Reageren
Mijn gegevens
Aanmelden
Afmelden

Volg ons:

Facebook

Twitter

Linkedin


Nieuwsoverzicht

Lid worden

Wilt u ook lid worden van KBO Soest? Bekijk alle voordelen door op de onderstaande knop te drukken.

Lid worden

Ons doel

Behartiging van de belangen van haar leden in de gemeente Soest en Baarn.

Contactinformatie

KBO Soest-Soesterberg-Baarn
Postbus 139
3760 AC Soest

info@kbosoest.nl