Belangen Baarn

Belangenbehartiging Baarn

Belangen Soest

Belangenbehartiging Soest

Belangen Soesterberg

Belangenbehartiging Soesterberg

Kennismaken met Hannie van der Straten

Woensdag 15 februari 2023

Kennismaking: Hannie van der Straten de ondersteuner voor Soesterberg

Hannie is, namens de gemeente, al enige jaren regelmatig in Soesterberg te vinden. Hoog tijd voor een nadere kennismaking met haar. Hannie wil een brug slaan tussen de gemeente en de inwoners van Soesterberg, om zo het gemeentehuis een stapje dichterbij Soesterberg te brengen. Inwoners kunnen met veel vragen natuurlijk rechtstreeks terecht bij de gemeente en worden daar in contact gebracht met de juiste medewerker. Het kan echter zijn dat u niet goed weet hoe u iets aan moet pakken of bij wie u met uw vraag het beste terecht kan. Of misschien maakt u zich zorgen over iets in het dorp dat niet goed gaat. Ook daarvoor kunt u bij Hannie aankloppen.

Hannie kan u ook verder helpen als u een mooi idee voor uw buurt of dorp heeft. Bijvoorbeeld als u samen met buurtgenoten een AED in uw wijk wilt of een (feestelijk) evenement wilt organiseren.

Als u dit zelf, of samen met anderen, vrijwillig wilt organiseren, dan kan zij u helpen bij het krijgen van een bijdrage of andere ondersteuning vanuit de gemeente. De Weggeefbasis op de Rademakerstraat is een mooi voorbeeld van een prachtig idee van enkele enthousiaste Soesterbergse inwoners, dat onlangs is gerealiseerd. De initiatiefnemers hebben het meeste werk verricht om de Weggeefbasis te realiseren en Hannie heeft ze hierbij, samen met haar collega’s, (financieel) ondersteund.   

Als u meer wilt weten over wat de gemeente voor uw initiatief kan betekenen, kunt u meer informatie vinden op: https://www.soest.nl/in-de-gemeente-soest/een-goed-idee. Hier vindt u ook een link om subsidie aan te vragen. Is er iets niet duidelijk of heeft u vragen, neem dan vooral contact op met Hannie.

Ook andere medewerkers van de gemeente zijn regelmatig te vinden in Soesterberg. Iedere eerste woensdag van de maand, van maart tot en met oktober, is Hannie met een aantal (maatschappelijke) partners en collega’s op het marktterrein voor de Plus. In verband met de zomervakantie is er in augustus geen spreekuur. Tussen 10.00 en 11.00 uur staat Hannie samen met de wijkagent, een buitengewoon opsporingsambtenaar en een medewerker van Welzin (maatschappelijk werk/  buurtbemiddeling) klaar om uw vragen te beantwoorden. Regelmatig schuift een wethouder aan. U bent hier van harte welkom; ook voor een praatje of een luisterend oor.

Kunt u niet op woensdag en wilt u Hannie toch graag spreken? Dat kan. U kunt Hannie mailen via h.vanderstraten@soest.nl. Op maandag, dinsdag en donderdag kunt u Hannie ook bellen op 06 – 558 637 54.


Nieuwsoverzicht

Lid worden

Wilt u ook lid worden van KBO Soest? Bekijk alle voordelen door op de onderstaande knop te drukken.

Lid worden

Ons doel

Behartiging van de belangen van haar leden in de gemeente Soest en Baarn.

Contactinformatie

KBO Soest-Soesterberg-Baarn
Postbus 139
3760 AC Soest

info@kbosoest.nl